Voetbal

Techniektrainingen bij Zeerobben

Normaal gesproken eindigt het seizoen bij Zeerobben na de familiedagen (19 juni), maar de corona heeft behoorlijk roet in het eten gegooid. De familiedagen gaan zoals bekend niet door en heeft de vereniging het de afgelopen periode natuurlijk ook lange tijd zonder wedstrijden en trainingen moeten doen. En die trainingen zijn ook al weer bijna afgelopen, ware het niet dat het bestuur van Zeerobben deze coronaperiode niet heeft stilgezeten.

 

Omdat velen deze zomer wellicht thuis blijven, heeft de club gemeend deze zomervakantie door te moeten gaan met het verzorgen van trainingen voor haar jeugdleden. Brent de Groot is bereid gevonden deze trainingen te gaan verzorgen.

Brent is speler van het 1e elftal van Zeerobben en momenteel assistent-trainer van SC Heerenveen JO12 en volgend jaar bij de JO15. Na zijn eerste jaar als trainer bij SC Heerenveen met super veel leermomenten en geweldige ervaringen zal hij deze zomervakantie de techniektrainingen gaan verzorgen bij Zeerobben. De trainingen zullen in kleine groepjes (4 tot 6 spelers) worden gegeven zodat je echt persoonlijke aanwijzingen zal krijgen en zijn toegankelijk voor iedereen die lid is van Zeerobben. Jongens en meisjes dus. In deze trainingen wordt er vooral gewerkt aan techniek, overzicht en loop-coördinatie. De training zal 60 min duren waarin zoveel mogelijk balcontacten zullen worden gemaakt.

De trainingen zullen vooral op de ochtend en begin van de middag gegeven worden in de periode tussen 6 juli en 14 augustus, waarbij spelers twee keer per week gaan trainen. De trainingsdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Lijkt het jou leuk en ben je tussen de 6 en 17 jaar? Geef je dan op via de mail: brentdgvoetbal@hotmail.com. Wel graag de volgende gegevens even meesturen: naam, telefoonnummer, leeftijd, team waarin je speelt (huidige seizoen), positie waar je speelt.

Heb je vragen, dan kun je Brent natuurlijk ook even bellen. Hij is te bereiken via 06-24534318

|Doorsturen

BuienradarAgenda