Sport

’t Skûtsje recreatie Volleybaltoernooi

Op zondag 22 maart aanstaande organiseert VVH het jaarlijkse recreatieve ’t Skûtsje volleybaltoernooi. Dit toernooi wordt door VVH georganiseerd om iedereen uit Harlingen en haar verre omgeving de gelegenheid te geven eens lekker een potje te volleyballen, waar de gezelligheid voorop staat en winnen een bijzaak is. Echt een toernooi om eens aan mee te doen met je familie, je buren, je collega’s of wie dan ook maar. 

Na het toernooi is er een prachtige gelegenheid om in de kantine van de Waddenhal samen met je teamgenoten en alle andere deelnemers gezellig na te zitten onder het genot van een hapje en een drankje. VVH en ’t Skûtsje hopen op een massale inschrijving.

 

Informatie over het toernooi:

Er zijn twee categorieën; de categorie heren en de categorie mix/dames; De aanvang is 12.00 uur en eindigt uiterlijk om 16.00 uur; Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-; Inschrijven kan via de website van VVH www.vvh-harlingen.nl of door een mail te sturen naar vvhtoernooi@hotmail.com onder vermelding van de categorie (heren/dames/mix) en de teamnaam; Uiterste inschrijfdatum is 17 maart aanstaande.

 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda