Sport

Succesvol toernooi voor trimhockeyers

Sinds een aantal jaren spelen de trimhockeyers van Harlingen iedere maand wedstrijden tegen teams van de andere hockeyclubs uit de provincie Friesland. Voor het eerst is er nu een 7x7 toernooi georganiseerd, door Stix in Joure. Het werd een succesvolle zondag voor de HMHC-ers.

HMHC kwam wat traag uit de startblokken (kwam dat door de familiedag met feestavond?) maar kreeg gedurende het toernooi het tempo weer te pakken. Spannende wedstrijden met hoge scores, inclusief een doelpunt van debutant Shere Azensi en een hattrick van Femke de Graaf. In de halve finale werd gewonnen van Leeuwarden, maar in de finale was Dokkum net te sterk.

Gezelligheid stond voorop en Stix Joure was enthousiast om hier een jaarlijkse traditie van te maken voor de Friese trimhockeyteams. Misschien volgend jaar dan de Cup mee naar Harlingen?

Ook zin om te komen hockeyen? Of je al eens gehockeyd hebt of wilt beginnen, je bent van harte welkom. HMHC heeft twee trimhockeyteams, op maandag traint een gemengd team en op donderdag een damesteam. Meer info via TC@Harlingermhc.nl of kom gewoon een keer langs.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda