Voetbal

Stralende familiedagen Zeerobben

Ver na middernacht kon afgelopen zaterdag de balans opgemaakt worden. Zeerobben had in stijl het voetbalseizoen afgesloten. De familiedagen Zeerobben stonden in het teken van zon, barbecue, spelletjes, voetbal en muziek.

Winnaars Bode toernooi.

De vrijdagavond stond in het teken van het kaatsen en spelletjes voor de jeugd. Het merendeel van de jeugd moest zich zaterdagochtend vroeg alweer melden voor het Bode toernooi en dat deden de honderden voetballertjes dan ook. Rond 12 uur kon Frans Bode de prijzen uitreiken.

Aansluitend stonden de finalisten van de Tinus Booij Penaltybokaal te trappelen van ongeduld. Zij gingen uitmaken wie zich een jaar lang de penaltyspecialist van Zeerobben mag noemen. Dat werd uiteindelijk Lars de Boer. Hij schoot de penalty’s feilloos binnen. De trofee werd uitgereikt door mw. Booij.

Daarna kwamen de fraai uitgedoste teams aan de start die gingen strijden om ludieke prijzen bij het klein veld toernooi.

Toen was het tijd voor muziek en ontspanning en wie nog energie over had kwam ook bij de afsluitende feestavond nog even langs. Ver na middernacht was het seizoen dan officieel afgesloten. Eerst vakantie nu en dan weer snel opladen voor het nieuwe seizoen 2018-2019.

Winnaars Tinus Booij Penaltybokaal.

|Doorsturen