Voetbal

Richard van der Kooi gaat stoppen, wie volgt hem op?

Maar liefst tien jaar lang was Richard van der Kooi een inspirerende en onvermoeibaar positief strijdende trainer voor Zeerobben Vrouwen 1. Samen met zijn vaste maat Henk Boutsma en zij als duo weer vooral ook samen met “hun meiden”, heeft van der Kooi een stevig fundament neergelegd voor een opvolger waar Zeerobben nu naar op zoek is.

“Na zoveel jaren is het mooi geweest, tijd voor een andere leuke uitdaging”, aldus Richard. Hij was vooral de drijvende kracht achter het succes van het team Vrouwen 1. Makkelijk was dat niet altijd, soms bloed, zweet en tranen, maar mooi was het tegelijkertijd ook. De damesploeg van Zeerobben deed het sportief goed, speelt nu bovenin mee in de vierde klasse, maar groeide vooral uit tot een hecht team met meiden die inmiddels veel betekenen voor de club vanwege hun actieve opstelling binnen de vereniging als vrijwilligsters in diverse geledingen. Activiteiten, kantine, trainsters, enzovoorts. Ook daarin is de hand van Richard te herkennen. 

 

Vacature! Wie?

Zijn het grote schoenen om in te stappen als nieuwe trainer van deze Vrouwen? Jazeker! Maar de schoenen staan ook op een stevig fundament. De potentiële opvolger van Van der Kooi treft een goede groep aan. Een team dat gaat voor sportieve prestaties, maar dat zich daarnaast toch ook als team presenteert binnen de vereniging als geheel. Fijn om voor en mee te werken.

 

Waar is de vereniging naar op zoek? Een passend enthousiasme voor het trainen en coachen van een groep met veel eigen initiatief en motivatie. Enige ervaring als trainer, bij voorkeur zelfs gediplomeerd (TC3?) zou mooi zijn, maar zonder gaat de technische commissie graag het gesprek aan. De dames trainen tweemaal per week, dagen en tijden in nader overleg te bepalen. Voor meer informatie kan men bij de vereniging terecht. Voor de goede orde: Richard maakt dit seizoen natuurlijk gewoon af. De vacature is dus voor het seizoen 2024/2025.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda