Sport

Reünisten gezocht voor jubilerend HMHC

De Harlinger mixed hockeyclub bestaat in november 50 jaar en dat wordt feestelijk gevierd in een jubileumweekend in juni. Op vrijdagavond 22 juni is er een receptie voor genodigden.

De zaterdagmiddag 23 juni staat in het teken van een reünie. Via dit persbericht wil de hockeyclub oud-leden bereiken, waarvan de vereniging geen contactgegevens meer heeft. De reünie start om 15.00 uur met een welkomstwoord van de voorzitter gevolgd door een Oud tegen Nieuw toernooi, waarbij oud-leden het op kunnen nemen tegen huidige leden in een aantal wedstrijdjes. Ook oud-leden die geen balletje meer willen slaan, maar wel bij willen kletsen en verhalen op willen halen zijn natuurlijk van harte welkom. Het clubgebouw zal omgetoverd worden in een mooie tijdlijn, waar verschillende verhalen, successen, mislukkingen en foto’s gedeeld zullen worden. Het toernooi wordt afgesloten met een diner gevolgd door een feestelijke borrel. Voor de catering en indeling van het toernooi is opgave zeer gewenst. Dit kan via de website www.harlingermhc.nl door te klikken op het bericht: “Reünie 50 jaar HMHC!”.

 

Zondag wordt het jubileumweekend afgesloten met het altijd succesvolle familie- en vriendentoernooi. Ben of ken jij iemand die lid is geweest van de Harlinger mixed hockeyclub? Spread the word en geef je snel op! Graag zien we zoveel mogelijk reünisten terug om er een gezellig weekend van te maken. 

|Doorsturen