Sport

Pinksterweekend geen hockey bij HMHC

Het einde van het hockeyseizoen nadert. De meeste teams van HMHC spelen nog één of twee wedstrijden en dan is het zomerstop. De weekenden van Hemelvaart en Pinksteren zijn traditioneel weekenden dat er weinig of helemaal niet gehockeyd wordt omdat er veel mensen genieten van een lang weekend en even weg gaan. Komend weekend is er dan ook geen programma bij HMHC.

Afgelopen weekend werd er wel gespeeld, zowel de Heren als de Dames wisten de volle winst te behalen. In het weekend van 11 en 12 juni wordt er dan wel weer een gewoon programma gespeeld aan de Westerzeedijk.

 

Kennismaken met nieuwe hoofdtrainer

Claire Bloem is de nieuwe hoofdtrainer van HMHC. Zij heeft zich via social media al voorgesteld en zal ook de komende weken live aanwezig zijn bij trainingen om kennis te maken met de spelers en speelsters. HMHC is blij met haar komst.

 

Familiedag op zondag 26 juni

Het kan alvast genoteerd: op zondag 26 juni organiseert HMHC de traditionele familiedag. Deze keer uiteraard met het onderlinge Slapstick toernooi, waar ook veel niet-hockeyers aan mee doen, en de shoot out wedstrijd om de Gouden Stick. Maar deze keer ook met clinics van Indian Maharadja en Streethockey.NL. Dus vorm je eigen team en geef je op.

 

Nieuwe kledinglijn

HMHC heeft gekozen voor een nieuwe kledinglijn van Indian Maharadja. De leden zijn hier intussen over geïnformeerd en iedereen kan zelf een set kleding bestellen via de webshop van Hockeygear.eu, die te bereiken is via de site van HMHC. Als je dit voor 1 augustus bestelt, is het zeker tijdig binnen. Afhalen van kleding kan op de startdag op zondag 28 augustus bij de Amerikaanse schoolbus van Indian Maharadja. De oude kleding, die eigendom van de club is, wordt ingezameld ten behoeve van een goed doel.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda