Sport

Padelbanen gaan open bij tv Ready

Het realiseren van de padelbanen is met enige vertraging afgerond. In eerste instantie heeft Antea twee complete padelbanen aangelegd. De fundatie voor een derde baan lag al gereed. Hier heeft Antea nu een pickleball-baan op gerealiseerd. Dit is weer een variant van Padel en is in Amerika populair. Om alvast inspiratie op te doen, bekijk de volgende link: https://www.nlpadel.nlof https://pickleballholland.nl.

Opening padelbanen leden

Aanstaande zaterdag 19 juni zullen de banen opengaan voor alle leden en zal er tevens een demonstratie pickleball gegeven worden. Er zal om 9.30 worden gestart met een korte demonstratie en uitleg over de spelregels. Hierna zal er in blokken van twee uur clinics gegeven worden, zowel padel als pickleball. Aanmelden voor deze dag kan via: ruud@padelcompleet.nl. Geef bij de aanmelding aan voor welk blok u zich aanmeldt. Het maximale aantal per ronde is 18, dus wees er snel bij. Ronde 1: 9.30-11.30; Ronde 2: 11.00-13.00; Ronde 3: 13.00-15.00.

 

Proeflessen 

Tevens zullen er dinsdag 22 juni proeflessen gehouden worden. Aanmelden kan via: ruud@padelcompleet.nl. Senioren: 17.45-18.45; 18.45-19.45; 19.45-20.45; 20.45-21.45. De lessen worden verzorgt door Padel Compleet, onderdeel van Tennisacademie Friesland.

 

Lessen

Mocht je na deze dagen de smaak te pakken hebben dan kun je via www.padelcompleet.nlinschrijven voor losse lessen. De lessen zijn op dinsdag-, donderdag-, en vrijdagavond en zaterdagmiddag. Per les kunnen er maximaal vijf personen deelnemen (minimum aantal is drie). Deze lessen zullen op donderdag 24 juni starten en gaan door tot en met de week van Tobbedans, dinsdag 6 juli.

 

Officiële openingsdag Tobbedans

Tijdens het Tobbedans tennistoernooi zal er een openingsdag zijn voor de leden en niet-leden. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 10 juli 2021. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda