Voetbal

Osborne Technologies schenkt Zeerobben touchscreen

Tijdens een meet & greet  tussen de A-selectie en de leden van de businessclub werd de vereniging Zeerobben blij verrast met een groot mobiel tochscreen, aangeboden door Rogier Mars en Oenoud Postma van Osborne Technologies B.V., die ook de gastheren waren voor deze avond.

Rogier Mars van Osborne Technologies heeft net aan Arjen Postma het grote touchscreen aangeboden onder toeziend oog van de voorzitter van de businessclub Rint Henstra. (Foto: Frans Bode)

Osborne Technologies (www.osbornetechnologies.eu en www.tanggotouch.com) levert groot formaat touchscreens voor diverse toepassingen. De onderwijssector is daar één van, maar ook de sportwereld is een belangrijke doelgroep. Diverse betaald voetbalorganisaties werken er al mee en al in een vroeg stadium had Zeerobben haar oog ook op deze techniek laten vallen, maar bleek de benodigde investering nog een drempel. Nu de geautomatiseerde beelden van Uscout bij Zeerobben daadwerkelijk beschikbaar zijn, komt de aanbieding van zo’n prachtig touchscreen natuurlijk zeer gelegen. De beelden zijn er, met de software van NACSport dotcom kunnen die beelden bewerkt worden voor samenvattingen en doelgerichte analyses en nu kunnen de beelden ook middels zo’n prachtig groot en verrijdbaar scherm aan groepen getoond worden. En met swipe bewegingen als op een smartphone of tablet kunnen dan alle mogelijke simulaties gemaakt worden. De techniek staat voor niets.

Osborne Technologies is lid geworden van de Businessclub van Zeerobben en gebruikte dat moment om de vereniging zo’n screen aan te bieden. Trainer Arjen Postma en Rint Henstra als voorzitter van de businessclub namen het in ontvangst en toonden zich uiteraard zeer verguld met deze zeer bijzondere geste.

|Doorsturen