Sport

Nieuwe hoofdsponsor van Seagulls: Sanisale en Keukensale

Seagulls mag een nieuwe sponsor verwelkomen: Sanisale.comen Keukensale.comuit Leeuwarden. De winkel draagt de honk- en softbalsport een warm hart toe, en ondersteunt de opkomende vereniging graag met een nieuwe clubtenue jack.

Sanisale is het adres voor onder andere sanitair, tegels en aanverwante artikelen voor badkamer, toilet en woonkamer. Keukensale is een landelijke franchiseformule in keukens, keukenapparaten, werkbladen en accessoires. Ze bieden (nieuwe) Duitse topkwaliteit keukens en A-merk apparatuur aan, gegarandeerd voor de beste prijs. Ook zijn ze bekend van de televisieprogramma’s ‘Uitstel van executie’, ‘Kopen zonder kijken’ en ‘Eigen huis en tuin’. U kunt Sanisale en Keukensale vinden aan de Zwettestraat 10 in Leeuwarden.

 

De sponsorcommissie is blij met deze nieuwe sponsor die een tweejarige verbintenis heeft afgesloten met Seagulls. Daarom is er een speciale actie. Bij aankoop van een complete badkamer of keuken en op vertoon van het lidmaatschap van Seagulls krijgt u € 500,- extra korting.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda