Sport

Nauta’s Schildersbedrijf algehele winnaar Bedrijven Sponsor Competitie 2019

Ook dit jaar organiseerde P.V. Ons-Genoegen weer een Bedrijven Sponsor Kampioenschap. Hiervoor vlogen de duiven van de leden voor een twintigtal bedrijven over vijf tours, de Vitesse; gewonnen door Ambachtelijke Slagerij Remco Wouda op de Spekmarkt, Mid-Fond; gewonnen door Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, Fond; gewonnen door Copini Brillen en Contact lenzen, Jonge-Duiven; gewonnen door Bierma voor al uw bestrating, en de laatste, de Natour werd gewonnen door Cor Nijkamp Bloemen. 

Maar Nauta’s Schildersbedrijf is algehele winnaar van de totale uitslag over deze vijf tours van het Kampioenschap van Harlinger Bedrijven Sponsor Competitie geworden, en konden Eele Nauta en Wim Buurman daarmee uit handen van voorzitter Age Zijlstra de bloemen en de wisselbeker die in 2018 gewonnen werd door De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen in ontvangst nemen.

De overige sponsoren waren in willekeurige volgorde: Visser Containers en Recycling, Grafisch Centrum Harlingen, Harlinger Courant/Flevodruk, Bierma voor al uw bestrating, Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, Bouwbedrijf Bruinsma BV, Roxa Totaal Beheer, Ambachtelijke Slagerij Remco Wouda, Harlingen Boeit.nl, Café Tuinzicht in de Nieuwstraat, Copini Brillen en Contact lenzen De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen, Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688, Beheer en Verhuur Smit Vlieland, Frits Werther Scheepsreparatie Harlingen, Prins Techniek en Installatie Zweins, Cor Nijkamp Bloemen, Nauta’s Schildersbedrijf, en Hotel Zeezicht Vlieland. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda