Sport

Najaarscompetitie start bij HMHC

Na een week rust vanwege de herfstvakantie begint komend weekend de najaarscompetitie voor de teams van HMHC. Deze week zijn alle trainingen weer begonnen. Zowel zaterdag als zondag wordt er volop gehockeyd aan de Westerzeedijk en kunnen we zien hoe de teams het doen in een nieuwe indeling. De seniorenteams spelen gewoon verder in de competitie waar ze al in zijn gestart, die loopt door tot het einde van dit seizoen.

Sponsoring

Begin dit seizoen is er een nieuwe sponsorcommissie gestart bij HMHC. Hillebrand Ypma en Douwe Sibma zijn intussen al in gesprek met een aantal nieuwe bordsponsoren, wat van groot belang is voor de club na de lastige Corona periode. Ook interesse in sponsoring van HMHC? Via sponsoring@harlingermhc.nlkun je een bericht achterlaten, waarna beide heren contact zoeken om de opties te bespreken.

 

Corona maatregelen

Komende week horen we van ons demissionaire kabinet of er veranderingen komen in de Corona maatregelen, tot die tijd blijven de huidige maatregelen gelden bij HMHC. Kom niet als je niet fit bent, houd je aan hygiëne maatregelen zoals handenwassen en de kantine is een afhaalpunt voor consumpties die je buiten kunt nuttigen. Iedereen is verder gewoon welkom op de club en alle binnenruimte zijn toegankelijk.

 

Spaaractie Plus Lunenborg

Het kan nog een paar weken. Spaar mee voor HMHC door je boodschappen te doen bij Plus Lunenborg. De munten kun je ook inleveren in de bak op de club.

 

Programma komend weekend

Zaterdag 30 oktober

9.30 HMHC ME6 - Lemmer

10.00 HMHC ME8 - Sneek

10.30 HMHC MC2 - Lemmer

12.00 HMHC MB2 - GHBS

12.45 Assen - HMHC MB1

14.00 HMHC JB1 - Sneek

15.45 Groningen - HMHC MC1

Zondag 31 oktober 

12.45 Meppel - HMHC Dames 

13.00 HMHC Jong Dames - Dokkum

13.00 GHBS - HMHC Veteranen

15.00 Dash - HMHC Heren

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda