Voetbal

Krokustoernooi Zeerobben

Nadat deze week de trainingen weer zijn opgestart is de jeugdafdeling van Zeerobben klaar voor de volgende stap. Zoals al eerder door de jeugdafdeling aangegeven liggen de draaiboeken voor de voetbalactiviteiten klaar en kan er snel geschakeld worden. Daarom is deze week besloten om morgen met het eerste krokustoernooi te beginnen.

Het laatste toernooi voor de onderbouw was op 5 december. Morgen begint het krokustokernooi. (Foto: Frans Bode)

Het jeugdbestuur is van mening dat het weer kan en dat de kinderen er ook weer aan toe zijn. De lagere scholen zijn inmiddels ook weer begonnen en dus heeft de organisatie besloten om morgen in eerste instantie met vier leeftijdsgroepen te starten in de leeftijden van 8 tot en met 11 jaar (onderbouw). Gezien de vakantie en de verwachte temperaturen is het krokustoernooi een toepasselijke naam voor dit voetbalfeestje. Zeerobben gaat de activiteiten voor de jeugd langzaam weer opschalen en begint morgen als volgt:

9.30-11.00 uur JO8 en JO9

11.00-12.30 uur JO10 en JO11

Het laatste toernooi is alweer van 5 december 2020 en dus heeft iedereen er weer veel zin in. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen door de jeugd. Morgen dus de start van een mooi voorjaar zo hoopt het jeugdbestuur. Komende week wordt er gekeken wat mogelijk is voor de overige leeftijdsgroepen. De kinderen kunnen zich opgeven bij hun leider. Sporten is goed voor iedereen en dus biedt Zeerobben ook de mogelijkheid aan vriendjes om mee te doen. Met de verwachte weersomstandigheden hoopt de organisatie weer een klein beetje op een ‘ouderwetse’ zaterdagochtend die de zaterdag weer de mooiste dag van de week maakt.

|Doorsturen

BuienradarAgenda