Voetbal

Kleutervoetbal Zeerobben

Het kleutervoetbal bij Zeerobben, beter bekend als de Waddenrobkes, hebben het seizoen inmiddels afgesloten. Voor twee Waddenrobkes, Hidde Kwast en Melle Zuiderhof, duurt het seizoen nog iets langer. Zij hebben zich namelijk geplaatst voor de Tinus Booij Penalty Bokaal die zaterdag aanstaande op de familiedag wordt gehouden. 

In september is begonnen met de trainingen en landencompetitie en inmiddels is de groep uitgegroeid tot ruim veertig Waddenrobkes. Het is nog steeds een leuke manier voor 4 tot 7-jarige jongens en meisjes om op speelse manier kennis te maken met het voetballen. 

Het is een mooie traditie om op de laatste speeldag de gehele groep met ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s vast te leggen. Eén grote familie. Sommigen verlaten de Waddenrobkes en gaan het nieuwe seizoen naar de JO8-groep en een aantal (vijftien ongeveer) blijft achter en komen volgend seizoen weer in actie bij de Waddenrobkes. Eind augustus/begin september zullen de trainingen weer opgestart worden. Maar voor nu is het even rust. De velden gaan dicht en ook de bondscoaches en train(st)ers genieten even van hun welverdiende vakantie. Op naar het seizoen 2023-2024!

|Doorsturen

BuienradarAgenda