Voetbal

Kleintje familiedag bij fc Harlingen

Diverse teams maakten gebruik van de gelegenheid om het sobere voetbalseizoen toch nog knallend te eindigen. De regiocup zorgde dan misschien nog voor enig wedstrijdritme waarbij zelfs publiek nog mogelijk was tijdens de laatste ronde maar verder was het qua voetbal natuurlijk niet heel veel. Trainers en leiders hebben hun stinkende best gedaan om de leden toch lekker te laten trainen tijdens de hele Corona periode en daar is fc Harlingen dan ook super trots op! De teams gaan nu de zomerstop in maar niet voordat het seizoen feestelijk afgesloten werd met eigen teams.

 

JO8, JO9, JO10

De allerjongste jeugdleden genoten zichtbaar tijdens het spellen-circuit-ochtend. Leiders, trainers en vrijwilligers van deze teams hadden verschillende onderdelen klaargezet en middels roulatie konden alle groepen volop aan de bak. Zo was het schietscherm een groot succes maar ook onderdelen als voetkegel, tafelvoetbal, ringgooien, sjoelen en darten waren gewillige onderdelen. De ultieme afsluiter werd natuurlijk het gezamenlijk eten van patat.

 

Survivalochtend voor JO11-1

De kakelverse Regiocup kampioenen van JO11-1 waren bij Survivalrun Swingover in Sneek te vinden waar ze als handige aapjes overal doorheen slingerden. Zelfs de moddersloot werd getrotseerd!

 

Meiden van MO12 kleurden oranje

Zondag 27 juni keken de meiden van MO12 gezamenlijk de wedstrijd Nederland – Tsjechië bij de familie Koornstra. Voorafgaand werd er heerlijk gesupd en gezwommen. Een hechte meidengroep en dit team zal in het nieuwe seizoen als MO13 verder gaan.

 

Kleintje familiedag bij JO15-1

De jongens van JO15-1 waren eveneens te vinden bij Survivalrun Swingover te Sneek. Ook zij trotseerden de moddersloot en de diverse onderdelen. In de middag werd er een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen de ouders van JO15-1 wat natuurlijk hilarische momenten opleverde. Na het sportieve gedeelte konden ouders en kinderen genieten van een voortreffelijke BBQ bij de familie Teerling thuis. Leider Bote Teerling en trainers Jelmer Kooistra en Evan van Sertima werden door de ouders en spelersgroep nog even in het zonnetje gezet en werden bedankt voor alle inzet van afgelopen jaar.

 

Fc Harlingen JO19-1

De spelersgroep JO19-1 is inmiddels uitgegroeid tot een groep volwassen jongemannen en zij gaan komend seizoen dan ook de overstap maken naar de senioren. Tijdens de wedstrijd Nederland – Tsjechië werd er onder het genot van een klein drankje en hapje door de spelersgroep afscheid genomen van trainer Klaas Bouma en leider Rienk Wijbenga. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda