Voetbal

Kerstattentie aan alle vrijwilligers fc Harlingen

Aan het einde van wederom een bizar jaar kregen alle vrijwilligers van fc Harlingen afgelopen week een woord van dank via het bestuur. Vrijwilligers, zij die belangeloos en vol overgave klaar stonden voor onze mooie club. 

Iedereen heeft zijn of haar bijdrage geleverd door ervoor te zorgen, dat er wekelijks getraind en gevoetbald kon worden, dat er in de kantine een bakje koffie of biertje gehaald kon worden, dat de kantine en kleedkamers werden schoongemaakt, dat de wedstrijden werden ingepland, dat wedstrijden werden gefloten, dat er foto's en verslagen werden gemaakt en zo zijn er nog vele andere taken op te noemen die er nodig zijn om onze mooie club draaiende te houden. Een flinke schouderklop is op zijn plaats. Ze blijven het herhalen: zonder al deze vrijwilligers géén voetbal. Jullie zijn goud waard!

 

Als blijk van waardering hadden Nico Beuker, René Metz, Erik Zandberg, Freerk Attema, Siefko Jager, Hilko Mulder en Judith Toering, in samenwerking met Bakkerij Elsinga, een kleine attentie voor al die vrijwilligers geregeld en deze zijn inmiddels overhandigd. Namens het bestuur, iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief nieuwjaar! 

|Doorsturen

BuienradarAgenda