JO19-1 promoveert naar de divisie

Het moest allemaal nog maar “even”. Winnen van Balk. De enig overgebleven concurrent van JO19-1. Tot zaterdag voerde Zeerobben JO19-1 de ranglijst aan in de hoofdklasse met zes gewonnen wedstrijden. Op de voet gevolgd door Balk die uit vijf wedstrijden ook de volle winst had gepakt.

Afgelopen zaterdag moest het dan gebeuren met als inzet promotie naar de divisie. Onder leiding van scheidsrechter Erik de Groot ging de eerste helft gelijk op met over en weer kansen om te scoren maar dat gebeurde niet dus een logische 0-0. Na de rust brak Stijn Scheffer de ban door de 1-0 te scoren. Het teken voor Balk om meer de aanval te zoeken en dus meer ruimte weg te geven en dat is met de spitsen die Zeerobben heeft dodelijk. Snel liep Zeerobben uit naar een 5-0 voorsprong. Het slotakkoord kwam van Balk dat nog 1 keer scoorde. Eindstand 5-1.

Met 21 uit 7 en een doelsaldo van 42 voor en 9 tegen bestaat er geen twijfel over het feit wie de sterkste was. Nu eerst winterstop waarbij een aantal spelers aansluiten bij het trainingskamp van de A-selectie in Portugal. Daarna wacht een nieuwe uitdaging. Voetballen op divisie-niveau. Daar wil deze talentvolle ploeg weer van zich doen spreken. We gaan het zien.