Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Terwijl dit stukje geschreven wordt waait er een flinke zuidwesterwind. De eerste vraag die dan opkomt: “Zou er wel getraind worden vandaag?” Na een kleine navraag is het antwoord: “Tuurlijk wel! Iedereen heeft lang genoeg stil gestaan, er wordt gewoon getraind deze week. En volgende week ook”. Aangezien het meivakantie is en vele een of twee weken vrij zijn, zullen er hier en daar wel wat trainingen aangepast worden maar beweging is er nog steeds volop bij fc Harlingen.

Afgelopen week

Zaterdag waren er voor het eerst in weken geen jeugdvoetbal activiteiten bij fc Harlingen. Dit had natuurlijk een reden. Er werd beton gestort voor de fundering voor een eventuele tribune en dat moest goed uit kunnen harden. Daar mocht geen bal of niks op terecht komen. Verder werd er hard gewerkt aan de renovatie van het hoofdveld. Dus was het qua voetbal activiteiten afgelopen weekend (akelig) stil op de velden. Maar vanaf maandag kon er gelukkig wel weer volop getraind worden en dat gebeurde dan ook. Met de inachtneming van twee minuten stilte werden dinsdagavond de trainingen even stilgelegd maar daarna werd er weer hard gewerkt. De meisjestraining, de jongste jeugd, de ‘tieners’, de jongvolwassenen, de senioren en zélfs de zestigplussers, we zagen ze allemaal weer op het trainingsveld. 

 

Komende week 

Velen zullen komende week nog een weekje vakantie hebben maar de voetbaltrainingen bij fc Harlingen gaan gewoon door. Alleen op Hemelvaartsdag vervallen alle trainingen. Op de website www.fc-harlingen.nl  is een handig overzicht te vinden waarin staat wanneer welke jeugdteams trainen in de meivakantie. 

 

Binnenkort het Oranje Voetbalfestival bij fc Harlingen

Zaterdag 12 juni 2021 organiseert fc Harlingen het Oranje Voetbalfestival voor alle jongens en meisjes uit Harlingen en omstreken. Dribbelen als Georginio, mikken als Danielle, passen als Jacky, scoren als Vivianne, spelen als Frenkie en schieten als Memphis! Een voetbalfeestje voor alle jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar. En meedoen is voor leden én niet leden geheel gratis. Meer informatie wat betreft het opgeven volgt later maar 12 juni kan alvast genoteerd worden.

|Doorsturen

BuienradarAgenda