Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Vanwege de vele regenval werden er wel een aantal uitwedstrijden afgelast maar het is geweldig om te weten dat de teams die wel speelden hun best weer hebben gedaan. Een klein overzichtje van afgelopen week.

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Alleen JO9-1 moet aanstaande zaterdag voetballen, het betreft een thuiswedstrijd tegen Oosterlittens JO9-1 en begint om 9 uur. De JO7, JO8 en JO10 genieten van een vrij weekend en wachten op de nieuwe indeling.

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

De jongens van JO11-1 kunnen tevreden terugkijken naar hun verloop van de eerste fase. Ingedeeld in de eerste klasse zijn ze op een mooie vierde plaats geëindigd. JO12-1 zag zijn wedstrijd op Terschelling afgelast worden. Helaas hebben zij geen punten gepakt in deze eerste fase maar ongetwijfeld komt daar na de herfstvakantie verandering in.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

Ook de laatste wedstrijd in Bakhuizen werd door de jongens van JO13-1 gewonnen, het werd 2-7. JO15-1 was al uitgespeeld en eindigt deze eerste fase op een vijfde plaats.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

JO17-1 zette nog een eindsprint in en mede door de 1-0 winst op koploper Arum Stormvogels JO17-1, eindigen ze op een hele keurige derde plaats. JO17-2 wist uiteindelijk toch nog een punt uit de wedstrijd tegen MKV JO17-1 te slepen, en speelden 3-3. Helaas had dit geen gevolgen meer voor de stand en zij eindigen deze eerste fase als zevende. JO19-1 heeft een uitdagende eerste fase achter de rug. In de eerste klasse eindigen ze op een keurige vijfde plaats. Tegen de nummer twee, Leovardia JO19-1 bleef het afgelopen zaterdag 0-0.

 

Fase één met bekerwedstrijden is achter de rug, en nu staat de najaarscompetitie voor de deur. Hoe gaan de teams zich ontwikkelen? En welke prestaties gaan ze neerzetten naarmate het seizoen vordert? Volgende week meer nieuws rondom de jeugdteams bij fc Harlingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda