Jeugdoverzicht fc Harlingen

Het was zaterdag weer genieten op de velden van fc Harlingen. Veel voetbal, strijd en plezier bij de jeugdteams. Ook komende zaterdag zullen de jeugdteams weer alles in de strijd gooien. Een klein overzichtje:

Fc Harlingen JO8-JO10

Na de thuiswedstrijd tegen SC Franeker JO8-2 maakt fc Harlingen JO8-1 zich nu op voor de uitwedstrijd tegen Zeerobben JO8-1. In Sneek speelden Sneek Wit Zwart JO8-3 en fc Harlingen JO8-2 een leuke wedstrijd met kansen aan beide kanten en twee teams die aan elkaar gewaagd waren. In Leeuwarden vlogen de doelpunten je om de oren bij de wedstrijd LAC Frisia JO10-6 en fc Harlingen JO10-1.

Fc Harlingen JO11-JO13

Fc Harlingen JO11-1 zet de reeks overwinningen voort want ook Oosterlittens JO11-3 werd verslagen, het werd 2-7. Hiermee verstevigen zij de derde plaats en kan het aanstaande zaterdag wel eens een zeer spannend potje gaan worden tegen de nummer twee Scharnegoutum JO11-1. Fc Harlingen JO13 is op kampioenskoers. Na de overwinning van 7-1 op SC Franeker JO13-3 staat er nog een wedstrijd op het programma. Tegen de nummer laatst wordt er in Hommerts gestreden tegen SJO O/H/H JO13-2 en hoeft fc Harlingen slechts gelijk te spelen voor de kampioenstitel. Maar ongetwijfeld zullen de jongens voor de winst willen gaan.

Fc Harlingen JO14-JO15

In de thuiswedstrijd van JO14-1 tegen Workum JO14-1 kwam fc Harlingen op voorsprong en creëerde ook de meeste kansen in de eerste helft. In de tweede helft drukte Workum goed door, werd de defensie van fc Harlingen verslagen en trok Workum de overwinning naar zich toe. Het werd 3-5. In Sneek werd er door fc Harlingen JO15-1 gewonnen met 1-2 van ONS Sneek JO15-2.

Fc Harlingen JO17

De mannen van JO17-1 zouden hun laatste thuiswedstrijd gaan spelen. Zouden... want tegenstander Oosterlittens JO17-1 belde een dag van tevoren af... De wedstrijd is op papier gewonnen met 6-0 en hiermee is bij JO17-1 de competitie gespeeld. Het is nu afwachten wat de directe tegenstanders nog doen want zij hebben nog twee wedstrijden te spelen. Voor nu staan de jongens bovenaan op de eerste plaats.