Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Wat een rust op het Oostersportpark afgelopen zaterdag. Dat had natuurlijk alles te maken met de krokusvakantie. De jeugd geniet van haar vakantie en omdat ook veel kinderen weg zijn heeft de KNVB besloten om twee vrije weekenden in te lassen. Voor zaterdag dus ook nog een zeer beperkt programma.

JO19-2 gebruikte de vrije zaterdag voor een oefenwedstrijd tegen AVC die ze met 5-3 wonnen.

Toch zijn er altijd weer teams die de vrije zaterdag gebruiken om een oefenwedstrijd te spelen. Dat deed JO19-2 afgelopen zaterdag ook. Zij hadden AVC JO19-1 uitgenodigd voor een oefenwedstrijd op het Oostersportpark. Zeerobben keek in de rust tegen een 1-3 achterstand aan maar vocht zich terug in de wedstrijd en boekte uiteindelijk een 5-3 overwinning. Dat geeft vertrouwen voor zaterdag als de ploeg de inhaalwedstrijd tegen TOP ’63 speelt.

Naast JO19-2 speelt ook JO15-3 zaterdag een inhaalwedstrijd en ook tegen TOP’63. En tot slot reist JO10-1 af richting Joure voor de wedstrijd tegen sc Joure JO10-2.

Op zaterdag 29 februari aanstaande gaat dan voor alle teams de competitie weer verder. Daarover volgende week meer in het Jeugdjournaal.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda