Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

De competitie is bijna afgelopen. De prijzen zijn verdeeld maar dat geldt nog niet voor elke competitie. Voor sommige teams valt er op de laatste speeldag nog best wat te halen. 

JO19

JO19-1 is bezig met een sterk slot van de competitie. De voorlaatste wedstrijd leverde wederom winst op. En dat bleek een belangrijke overwinning want JO19-1 wordt nu definitief tweede in de hoofdklasse achter Flevo Boys en pakt daarmee een periodetitel waardoor ze nog mogen deelnemen aan de nacompetitie voor promotie naar de 4e divisie. Het zou wat zijn. JO19-2 kent ook een uitstekend voorjaar en won nu met 0-5 van Holwerd/Blija. Met nog een wedstrijd te gaan kan de ploeg nog als tweede eindigen achter kampioen Wijkels Hallum.

 

JO17

JO17-1 verloor thuis nipt met 1-2 van Be Quick Dokkum. Maar omdat JO17-1 al genoeg punten bij elkaar gespeeld had speelt het komend seizoen ook weer hoofdklasse. Voor JO17-2 stond er niets meer op het spel. Het kampioenschap was reeds een feit maar de huldiging moest nog wel plaats vinden. En dat gebeurde afgelopen zaterdag in een bomvolle Robbenplaat. Na de 1-5 overwinning op Workum kon de schaal uitgereikt worden aan de jongens.

 

JO15

JO15-1 behaalde in Buitenpost een 1-3 overwinning. De ploeg zal als tweede of derde eindigen in de hoofdklasse. JO15-2 verloor nipt met 2-3 van Workum en verlies was er ook voor JO15-3 die met 6-1 van Scharnegoutum verloren. En ook geen overwinning voor JO15-4. Zij verloren in Bolsward met 6-2  van Bolsward.

 

JO13

JO13-1 moest nog even naar Marum zo op het eind van de competitie. De lange reis leverde nog wel een punt op. Het werd 2-2. JO13-2 won afgetekend met 1-7 van Beetgum

 

JO12

JO12-1 vierde afgelopen zaterdag de eerste overwinning. In Heerenveen werd er met 2-4 gewonnen van vv Heerenveen. Waar hard werken toe kan leiden. Voor JO12-2 was CVVO een maatje groot. Het werd 1-5. Verlies was er ook voor JO12-4 die met 2-1 van Arum verloren.

 

JO11

Zeerobben JO11-1 is met een indrukweekend voorjaar bezig. De ploeg is langzaam op stoom gekomen en dendert maar door. Dit keer werd Stiens met 5-3 verslagen. Inmiddels is de eerste plaats bereikt. De bekroning kan zaterdag volgen als ze thuis tegen Hardegarijp moeten spelen. Wie speelden er nog niet zo lang geleden thuis ook een kampioenswedstrijd tegen Hardegarijp? Goed voorbeeld doet goed volgen hopen we maar. JO11-2 won keurig met 5-0 van SWZ Boso Sneek en eindigt op een keurige tweede plaats.

 

Waddenrobkes

Voor de Waddenrobkes is het een heel speciale dag morgen. Er is niet alleen de laatste speelronde maar de kinderen mogen ook nog eens meelopen in de line-up van Zeeobben 1. Spannende dag voor de jongens die dit keer pas om 12.45 uur beginnen met de landencompetitie.  

 

De dag van morgen

Op de laatste speeldag zijn er toch nog tien thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Daarna is het echt over en uit en zal er hier en daar misschien nog wat geoefend worden maar de competitie zit er dan op. Wie morgen komt is getuige van een mooie afsluiting van een mooi seizoen. Mis het niet.

|Doorsturen

BuienradarAgenda