Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

De meivakantie is niet alleen begonnen voor de scholen. Ook de KNVB heeft de teams één of twee weken vrijaf gegeven. Daarom weinig tot geen voetbal voor de jeugd. Toch werden er afgelopen zaterdag nog vier wedstrijden door de jeugd gespeeld. 

JO17

JO17-2 had het erg zwaar voor de winterstop in haar competitie. De ploeg eindigde onderaan met maar drie punten uit tien wedstrijden. Hoe anders is het na de winterstop. Afgelopen zaterdag speelde JO17-2 tegen Scharnegoutum. In Scharnegoutum werd er met maar liefst 1-10 gewonnen. En met 17 punten uit 7 wedstrijden staat de ploeg nu trots bovenaan. Het kon wel eens een mooie tweede seizoenshelft worden voor dit team.

 

JO15

Bij de JO15 groep kwam alleen JO15-3 in actie. Zij speelden tegen SDS/Nijland en moesten op eigen veld een 2-4 nederlaag incasseren.

 

JO13

JO13-1 speelt een lange competitie in de hoofdklasse. Maar liefst 26 wedstrijden moeten er worden gespeeld. Afgelopen zaterdag werd nummer 23 alweer gespeeld door JO13-1 tegen Buitenpost en dat leverde een mooie 2-3 overwinning op in Buitenpost.

 

MO13

Bij de meisjes kwam alleen MO13-1 in actie afgelopen zaterdag. Zij speelden thuis tegen ST fc Meppel/Alcides MO13-3. Die ploeg staat op een derde plaats dus moest er gewonnen worden om de koppositie te verstevigen en dat lukte. Zeerobben was heer en meester en won met 8-1. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft de ploeg al een voorsprong van zeven punten op de nummer twee.

 

De dag van morgen

Morgen is het Koningsdag en staan er dus geen wedstrijden op het programma maar voor 4 mei staat er wel weer een volledig speelschema op het programma. Daarover volgende week meer. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda