Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Na een weekje rust was het afgelopen zaterdag weer volop voetbal op het Oostersportpark. De herfstvakantie had velen goed gedaan. Fris en fanatiek is een start gedaan met de laatste reeks tot de kerstvakantie.

Onder toeziend oog van coach Rogier Mars krijgen de spelers van JO8-1 nog even de laatste aanwijzingen van trainer Ilhan Yildiz voor de wedstrijd tegen vv Heerenveen. (Foto: Frans Bode).

JO19

JO19-1 had een zware uitwedstrijd voor de boeg. Op bezoek bij Heerenveense Boys waar de wedstrijd ook nog eens ‘s middags om kwart voor vijf begon. Zeerobben kwam niet verder dan een gelijkspel (3-3) en zag Flevo Boys en L. Zwaluwen wel winnen waardoor JO19-1 nu op een derde plaats staat. Voor JO19-2 was er geen eer te behalen in Harkema. Tegen Harkema Opeinde werd er met 9-0 verloren.

 

JO17

De strijd onderin tussen Zeerobben en GAVC werd door Zeerobben JO17-1 met 0-1 gewonnen. Dat geeft de ploeg iets meer lucht in de hoofdklasse waar het nu achtste staat.

 

JO15

JO15-1 liet tegen Leovardia geen steken vallen en won vrij eenvoudig met 4-0. De koplopers wonnen ook dus een keurige derde plaats voor JO15-1 in de hoofdklasse. Een spannende wedstrijd voor JO15-2 dat tegen Bolsward nipt met 3-4 verloor. Voor JO15-3 en JO15-4 geen wedstrijd dit weekend.

 

JO13

JO13-1 verslikte zich bijna tegen Leovardia maar wist zich nog net op tijd te herstellen waardoor er nog met 1-2 gewonnen werd. SDS 13-1 was met 12-1 veel te sterk voor JO13-2.

 

JO12

Zeerobben JO12-1 houdt de swung erin. Dit keer werd er in Leeuwarden met 4-1 gewonnen van FVC. Een keurige tweede plaats achter het sterke St. s.c. Heerenveen is op dit moment het maximaal haalbare. Het JO12-3 van Zeerobben won vrij gemakkelijk met 7-3 van S.F. Deinum en JO12-4 speelde met 3-3 verdienstelijk gelijk tegen Blauw Wit.

 

JO11

De jongens van JO11-1 kende geen genade met fc Harlingen en scoorden er lustig op los. De teller bleef steken op 14. Ook een overwinning voor JO11-2. Zij wonnen met 2-6 van ST IJVC/Blauwhuis. En ook JO11-3 deed nog even een duit in het zakje door Workum met 12-2 te verslaan.

 

JO10, JO9 en JO8

Bij deze groep kinderen worden geen uitslagen en standen weergegeven. Het spelplezier en de individuele ontwikkeling staat voorop bij deze groep aldus de KNVB. Ook hier veel talentvolle voetballers. Wie nieuwsgierig is komt eens kijken op de zaterdagochtend. Het blijft prachtig om te zien.

 

Waddenrobkes

Morgen gaat de competitie voor de Waddenrobkes ook weer verder. Zie voor meer informatie elders in deze krant.

 

De dag van morgen

Morgen weer een soort van super Saturday voor de jeugdafdeling met maar liefst vijftien thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Voeg daarbij de wedstrijdjes van de Waddenrobkes en dan is het duidelijk dat het morgen weer ‘volle bak’ is. Daar wordt een ieder alleen maar vrolijk van. Vooral die mensen die zich morgen melden op het Oostersportpark. Ervaar het! 

|Doorsturen