Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Nog één speelronde morgen en dan zit voor de meeste jeugdteams de competitie er voor dit seizoen alweer op. Er zullen hier en daar nog wel wat wedstrijdjes gespeeld worden maar veel teams kunnen zich gaan opmaken voor de zomerstop. Dat geldt ook voor de Waddenrobkes.

JO11-7 had geen kind aan ONS en won afgetekend met 8-0. (Foto: Frans Bode)

JO19

Zeerobben was niet bij de les in de wedstrijd tegen Leovardia. Dat resulteerde in een onnodige 3-1 nederlaag voor JO19-1. Zeerobben kan het seizoen morgen nog goed afsluiten door thuis de laatste wedstrijd van dit seizoen van Drachten te winnen.

 

JO17

Zeerobben JO17-1 is door het verlies tegen SWZ Boso Sneek nog steeds niet veilig in de hoofdklasse en zal morgen nog vol aan de bak moeten tegen hekkensluiter Bolsward. Ook voor JO17-2 morgen alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen maar niet zo maar één. De laatste wedstrijd morgen is tegen medekoploper Deinum. Bij winst is Zeerobben voor een eventueel kampioenschap afhankelijk van de laatste wedstrijd van QVC tegen Harlingen. Razend spannend nog dus. JO13-3 behaalde een knappe 1-0 overwinning op AVC, de nummer twee van de ranglijst. JO13-3 zal keurig in de middenmoot eindigen deze competitie en hebben het daarmee knap gedaan.

 

JO15

JO15-1 was thuis niet opgewassen tegen Stiens. Ondanks dat ze op voorsprong kwam werd er met 2-8 verloren. Morgen de laatste wedstrijd tegen ONB. JO15-2 verloor thuis met 1-7 van ST IJVC/Blauwhuis en verlies was er ook voor JO15-3 in de wedstrijd tegen Bolsward. Het werd 4-0.

 

JO13

JO13-1 behaald een mooie 5-0 overwinning op Franeker en speelt morgen de laatste wedstrijd tegen kampioen Blauw Wit. Een mooie 7-0 overwinning was er voor FVC en ook JO13-4 kwam met een mooie 4-0 overwinning terug uit Franeker. JO13-5 verloor met dubbele cijfers van fc Harlingen in een voor hun veel te zware competitie.

 

JO11

JO11-3 kwam met een mooie 3-4 overwinning terug bij stadgenoot fc Harlingen. De wedstrijd van JO11-4 tegen SDS was nooit een wedstrijd. SDS was veel te sterk met 13-1. JO11-6 was daarentegen met 13-0 weer veel te sterk voor Kollum. Ook een mooie overwinning was er voor JO11-7. Zij wonnen met 8-0 van ONS.

 

Waddenrobkes

Morgen wordt ook bij de Waddenrobkes alweer de laatste competitieronde gespeeld. Zij zijn ook alweer sinds begin maart actief in de landencompetitie. Morgen is er de feestelijke afsluiting van dit seizoen. Sommigen stromen door naar de JO8 groep en anderen blijven nog een jaartje bij de Waddenrobkes aangevuld met ongetwijfeld weer vele nieuwe talentjes die zich de komende zomer zullen aanmelden zodra zij het zwemdiploma op zak hebben. Let op: morgen beginnen ze niet om 9.00 maar om 12.15 uur met de wedstrijden. Eerst uitslapen dus.

 

De dag van morgen

Morgen voor veel teams de laatste speelronde alweer. Dus morgen weer voorlopig de laatste drukke zaterdag met jeugdvoetbal. Er zijn toch weer twaalf thuiswedstrijden. De eerste wedstrijden beginnen al om 8.45 uur. Daarna begint voor veel teams de zomerstop alhoewel er natuurlijk nog verschillende activiteiten (Familiedagen o.a.) op het programma staan. Maar eerst de dag van morgen nog even. U bent van harte welkom op het Oostersportpark. 

|Doorsturen