Voetbal

Jeugdjournaal

Afgelopen veertien dagen nagenoeg geen voetbal op het Oostersportpark voor zowel jeugd als senioren in verband met de schoolvakanties. Afgelopen zaterdag waren er echter nog wel twee wedstrijden. JO8-2 speelde thuis tegen Frisia en ook JO13-2 speelde een thuiswedstrijd tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg. 

Hoe anders is het morgen op het Oostersportpark. In totaal maar liefst zestien thuiswedstrijden. Drie voor de senioren en maar liefst dertien thuiswedstrijden voor de jeugd. Voeg daarbij nog eens de dertien uitwedstrijden en dan weet je dat het morgen weer volle bak is op het Oostersportpark. Menigeen kijkt er na twee weken rust reikhalzend naar uit. 

Ook morgen weer mooie affiches voor de jeugd. De spits wordt afgebeten door JO15-1. Zij beginnen morgen al om 8.30 uur met de derby tegen Franeker. Aansluitend om 8.45 uur beginnen de vier volgende wedstrijden al met onder andere de JO13-1 en de JO9-1. En zo gaat het de hele ochtend door met om 10.30 uur een wedstrijd voor de meiden van MO15-1 tegen Blauw Wit en om 11.30 uur leuke wedstrijden voor de liefhebbers van de jongste jeugd. Dan spelen namelijk JO8-1 en JO8-2 tegen resp. St. Anna en FVC. 

Kortom, niemand kan er meer omheen. Zaterdag is met afstand weer de mooiste dag van de week. Wie morgen aanwezig is op het Oostersportpark snapt waarom. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda