Voetbal

Jeugdjournaal

Een bijzondere zaterdag was het dit afgelopen weekend. Niet vanwege het feit dat er een bomvol programma was maar wel omdat sinds bijna een jaar dan eindelijk de verbouwd/gerenoveerde kleedkamers in gebruik konden worden genomen. Dat stemde tot tevredenheid bij velen. Het douchen in douchecabines behoort tot het verleden. 

JO19

JO19-1 kwam afgelopen zaterdag niet in actie maar speelt vanavond (woensdagavond) tegen VC Trynwalden. Ook JO19-2 kwam niet in actie. 

 

JO17

Mocht JO17-1 nog uitzicht houden op promotie naar de 5e divisie dan moest er gewonnen worden van Purmersteijn die op een tweede plaats staan. Dat lukte niet. Zeerobben verloor met 1-4 en blijft op de derde plaats staan. Nipt verlies was er voor JO17-2 in de uitwedstrijd tegen Sneek Wit Zwart. Het werd 1-0. Een mooie 4-2 overwinning voor JO17-3 op FC Burgum waardoor Zeerobben op een mooie vijfde plaats komt. 

 

JO15

Het is JO15-1 niet gelukt om belangrijke punten voor lijfsbehoud te pakken tegen de nummer twee DZOH. Thuis werd met 0-2 verloren. Tot de rust kon JO15-2 SJO Warga WWS nog bijbenen maar na de rust scoorden de gasten drie keer en verloor JO15-2 dus met 0-3. Verlies was er ook voor JO15-3 dat met 6-3 verloor bij Oudehaske.  

 

JO13

Thuis tegen Hielpen won JO13-1 met 5-2 en blijft daarmee in de race om het kampioenschap. Veel doelpunten in de wedstrijd van JO13-2 tegen Wijkels Hallum. Het werd uiteindelijk 3-3. 

 

JO12

JO12-1 won de belangrijke wedstrijd tegen Franeker met 2-3. Bij winst zaterdag in en tegen Minnertsga kan JO12-1 kampioen worden van de vierde fase. Een spannende wedstrijd eindigde in verlies voor JO12-2. Ze verloren met 2-3 van Bolsward. 

 

JO11

Het kon alle kanten in de wedstrijd van JO11-1 tegen St. Annaparochie. In de slotseconden maakte Zeerobben de 4-2 en even daarna kreeg St. Anna nog een enorme kans op 4-4 maar die kans werd gemist en bleef het dus 4-3. JO11-2 had niks in de melk te brokkelen bij LSC en verloor kansloos met 7-1. 

 

JO10/JO9/JO8

Ook weer veel wedstrijden in deze groepen waar er volgens de richtlijnen van de KNVB geen standen worden bijgehouden. 

 

De dag van morgen

Het is dit weekend weer een stuk rustiger op het Oostersportpark. Zaterdag zijn er tien thuiswedstrijden voor de jeugd. En natuurlijk spelen de Waddenrobkes hun landencompetitie. Vervolgens is de laatste speelronde voor de teams op 27 mei. Veel of weinig wedstrijden, zaterdag blijft de mooiste dag van de week.

|Doorsturen

BuienradarAgenda