Voetbal

Jan Helvrich Jeugdtoernooi

Een nieuwe naam, dezelfde opzet. Na twee Corona jaren is fc Harlingen terug met het bekende en goed aangeschreven Jeugdtoernooi. Op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) wordt voor de 45e(!) keer het Jeugdtoernooi gehouden en met ingang van dit jaar onder een nieuwe naam: Jan Helvrich Jeugdtoernooi! 

De in 2020 overleden Jan Helvrich organiseerde jarenlang het Robur Jeugdtoernooi. Na de fusie werd dit het fc Harlingen Jeugdtoernooi maar het bleef het toernooi van Jan en groeide uit tot één van de grootste jeugdtoernooien van Friesland. De Toernooicommissie bij fc Harlingen is dan ook trots om ‘ons’ Jeugdtoernooi naar de in 2020 overleden Jan Helvrich te mogen vernoemen.

De organisatie van het populaire jeugdtoernooi is inmiddels volop met de voorbereidingen bezig en verenigingen en teams kunnen zich nu al inschrijven. Dit kan online of via het sturen van een e-mail naar jeugdtoernooi@fc-harlingen.nl

 

Het Jan Helvrich Jeugdtoernooi - donderdag 18 mei 2023 - zal net als alle voorgaande edities een leuk, sportief en gezellig toernooi worden met veel deelnemende verenigingen uit de regio en (ver) daarbuiten.

|Doorsturen

BuienradarAgenda