Sport

Hockey en herfstvakantie

De komende twee weekenden is het wat rustiger bij HMHC vanwege de herfstvakantie. Ook wordt er komende week niet getraind. De afgelopen weken was er steeds veel te beleven, met onder meer een zeer geslaagde Super Saturday afgelopen zaterdag. Het weekend na de herfstvakantie start er dan weer een nieuwe competitieronde.

Lasergamen

Ruim zestig deelnemers waren er afgelopen weekend bij het lasergamen op het hockeyveld. Met alle lichten uit was het aardedonker op de velden aan de Westerzeedijk. De activiteitencommissie had allerlei obstakels neergezet, waardoor er prachtige ‘gevechten’ mogelijk waren. Een zeer geslaagde avond, die helaas wat ontsierd werd door jongeren van buiten HMHC die het nodig vonden om vernielingen aan te richten. 

 

Trimhockey verplaatst

Komende maandag stond er eigenlijk een trimhockeytoernooi in Harlingen op het programma. Drie teams van andere Friese clubs zouden op bezoek komen bij HMHC. Vanwege de herfstvakantie is dit echter verplaatst naar maandag 25 oktober aanstaande.

 

Help HMHC en spaar bij PLUS Lunenborg

Goed eten is goed voor de buurt, vinden ze bij PLUS. En dat betekent dat ze graag ze graag wat goeds doen voor de omgeving. Daarom kun je nu sponsorpunten sparen voor lokale sportverenigingen. HMHC doet, net als een aantal andere Harlinger verenigingen, ook mee aan deze mooie actie, dus op naar PLUS Lunenborg.

Van zondag 5 september tot en zaterdag 13 november ontvang je een sponsorpunt bij iedere 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten. Deze punten kun je doneren aan de deelnemende verenigingen, waaronder dus HMHC. Inleveren kan zowel bij PLUS Lunenborg als in de kantine van HMHC, waar de activiteitencommissie een inleverpunt heeft neergezet. Hoe meer sponsorpunten, hoe meer euro’s voor HMHC en hoe meer hockeyactiviteiten georganiseerd kunnen worden voor de Harlinger jeugd.

 

Corona maatregelen

Sinds 25 september gelden de nieuwe coronaregels. De belangrijkste verandering is dat 1,5 meter afstand houden niet meer van toepassing is. Hygiëneregels en niet komen als je niet fit bent blijven van toepassing.

Omdat de sportkantines beschouwd worden als horeca, gelden de horecaregels. En dat betekent dat er een coronatoegangsbewijs benodigd zou zijn als er binnen zittend consumpties worden genuttigd. HMHC kiest echter voor een andere route, aansluitend bij de regels in het protocol Verantwoord Sporten van de KNHB en NOC NSF.

De kantine wordt beschouwd we als een ‘afhaalpunt’ en blijft gewoon toegankelijk. Je hoeft dus geen toegangsbewijs te hebben voor de kantine, iedereen is van harte welkom. Dat geldt ook voor alle andere ruimten in het gebouw, die je via de kantine kunt bereiken. Wel geldt: als je je consumptie zittend wil nuttigen, dan kan dat buiten op het terras. Het afgelopen weken verliepen prima, HMHC rekent ook de komende tijd op ieders medewerking.

 

Programma

Zaterdag 16 oktober

12.30 HMHC MA-1 - Sneek

Zondag 17 oktober

13.00 HMHC Dames - Roden

14.45 HMHC Heren - Hardenberg

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda