HMHC team van de week:
JC1 wint de eerste wedstrijd

Afgelopen zaterdag 7 maart speelde HMHC JC1 een thuiswedstrijd tegen Sneek. Door de winterstop en een preek van de coaches waren de jongens gebrand te winnen.

De jongens waren het eerste en het tweede kwart overheersend wat resulteerde tot vele kansen maar geen doelpunten.

In de rust besloten de coaches om de tegenstander nog meer onder druk te zetten op de helft van de tegenstander. Dit pakte goed uit, met een variant van de zoveelste strafcorner werd de bal met de voet van de lijn gehaald wat resulteerde in een strafbal. Jens Kappert benutte dit buitenkansje tot tevredenheid van de omgedraaide coaches. Enkele minuten later was het weer raak. Deze keer een goedlopende strafcorner op aangeven van Jorn Kappert pushte Jens Kappert via de keeper hoog het doel in. Heel veel strafcorners en kansen later viel na wederom een wervelende aanval van Sven Tamminga, Sven Kappert, Quintijn Steevensz en Bas Baas de bal voor de backhand van Lucas Minks die niet twijfelde en verwoestend uithaalde 3-0. Dit was ook de eindstand van de wedstrijd.

De volgende wedstrijd is uit tegen Assen.