Sport

HMHC: nieuwe hoofdsponsoren en nieuw wedstrijdtenue

Het hockeyseizoen is (bijna) weer voorbij en een goed begin van het volgende seizoen is alweer gemaakt. Op het nieuwe wedstrijdtenue van HMHC staat met ingang van het volgend seizoen weer een serie aan mooie sponsoren voor de komende 5 jaar.

Na het afscheid van hoofdsponsor Rabobank heeft HMHC nieuwe hoofd-/shirtsponsors, een veldsponsor en clubhuissponsoren. De nieuwe hoofdsponsoren zijn Jelsma Koelma Notarissen en Juridisch Adviseurs en D&G Airco Service. SRF Shipbuilding is co-sponsor van de nieuwe shirts.

HMHC is superblij en trots dat deze Harlinger ondernemingen de komende vijf jaren de sportvereniging financieel steunen. Voor alle drie sponsoren geldt dat ze de lokale sportverenigingen, en in dit geval specifiek de hockeyclub, een warm hart toedragen en een steentje willen bijdragen voor de sportmogelijkheid voor de jeugd en senioren.

De komende vijf jaren kan de hockeyvereniging met de financiële bijdrage werken aan de continuïteit van de hockeysport in Harlingen in de vorm van o.a. professionele trainings- en wedstrijdfaciliteiten en natuurlijk gezelligheid voor allen op en rond de hockeyvelden. Voorop staat dat iedereen gezellig kan sporten en talenten de mogelijkheid kunnen krijgen om door te groeien.

En mocht je na het lezen van dit bericht ook willen gaan hockeyen of sponsor worden (of beide!), kom dan gezellig langs of mail naar info@harlingermhc.nl of sponsoring@harlingermhc.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda