Sport

HMHC MC1 viert eind van het seizoen in Hilversum

De meiden van HMHC MC1 hebben het hockeyavontuur in de topklasse afgesloten met een prachtig en super zonnig tweedaags hockeytoernooi in Hilversum. Het Spabo Super C toernooi is bij hockeyers in heel Nederland een begrip. Daar moet je geweest zijn! Dertig teams die twee dagen hockeyen, feesten en (een beetje) slapen in grote legertenten. Meiden én jongens, plezier gegarandeerd.

Achterste rij Jan Haak (coach), Emma Veeninga, Denise Tilstra, Evelien Haak, Roos van Stee, Elbrich Fokkina, Dilwien Auraha, Merle Jorritsma, Jill Burkels, Frank Burkels (coach). Voorste rij: Maud Hauser, Nienke Bijlsma, Merthe Scheffer, Robin Jansen, Meike Burkels en Inge Adema. Liggend: Sterre Brouwer.

Het thema was ‘een beetje vaudt’, waar alle teams hun eigen verkleedpartij van hadden gemaakt, met dank aan de vaders en moeders van de meiden van MC1. De hockeywedstrijden tegen Spabo (Hilversum, landskampioen meisjes C in Nederland), Almere, Weesp en de bekenden van Leeuwarden waren vooral erg leuk en sportief, het resultaat was bijzaak.

 

Een leuke manier om als team het seizoen af te sluiten. Een seizoen van uitersten, met prachtige wedstrijden met winst door uitstekend hockey en wedstrijden waar we het maar niet meer over zullen hebben… De meiden kunnen terugkijken op een prachtig, leerzaam seizoen met een knappe vijfde plaats in de topklasse. Het komend seizoen speelt het oudste deel van de meiden in MB1, de anderen blijven nog een jaar in MC1. Nu eerst tijd voor vakantie. Er wordt nog wel op een laag pitje doorgetraind, eind augustus beginnen de trainingen voor het nieuwe seizoen.

|Doorsturen