Sport

HMHC dames 1 en 2 beginnen zaalcompetitie met winst

De dames van HMHC zijn de zaalcompetitie uitstekend begonnen. Zowel Dames 1 als Dames 2 wonnen twee keer en haalden de volle score in het eerste zaalweekend.

 

Ook vrijwel alle andere teams, jongens en meisjes, speelden afgelopen weekend hun eerste zaalwedstrijden. Thuiswedstrijden spelen de teams van HMHC zowel in Harlingen als in Franeker, omdat er in Harlingen onvoldoende zaalruimte beschikbaar is. Vrijwel iedere zondag tot begin maart wordt er zaalhockey gespeeld in de Waddenhal.

 

Dames 1 neemt 6 punten mee uit Hoogezand

De dames van Dames 1 speelden afgelopen zaterdag in Hoogezand. Van Daring (Hoogezand) wisten zij met 3-0 te winnen, waarna zij van Hondsrug (Zuidlaren) met 3-1 wonnen. Hiermee zijn ze koploper in de eerste klasse. Op zondag 15 december spelen ze weer, dan in Groningen.

 

Dames 2 wint twee keer in Scheemda

Ook Dames 2 moest afgelopen zaterdag richting Groningen. Ze speelden twee wedstrijden in Scheemda tegen twee clubs uit de stad Groningen. De Harlinger dames wonnen beide wedstrijden, met 4-2 van GCHC en met 3-1 van GHBS. Ook deze dames zijn nu koploper, in de tweede klasse. Op zondag 15 december spelen ze weer twee wedstrijden, dan in de prachtige Hockeydome in Leeuwarden.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda