Harlinger Dames 1 vergeet puntjes op de i te zetten

Afgelopen zondag mochten de Harlinger dames het op eigen veld tegen de dames van Dash opnemen. De dames wisten dat ze dit team niet mochten onderschatten en zich moesten herpakken na vorige week zondag. Na goede instructies van de coach begon Harlingen sterk aan de wedstrijd.

Dash werd gelijk onder druk gezegd en er werden mooie acties gemaakt over het hele veld. Ook de meiden van Dash begonnen fanatiek. Het beloofde een spannende pot te worden. Iedereen hield zich aan zijn taken en als een team probeerde de dames aanvallen te creëren. De eerste spannende helft eindigde met een stand van 0-0.

De Harlinger dames maakten verder in het spel te weinig gebruik van hun kansen en Dash trok aan het langste eind in het laatste kwart. Zij scoorde de 0-1 en kort daarna ook de 0-2. Met nog negen minuten op de klok zetten de dames alles op alles om nog wat doelpuntjes te prikken. Fanatiek werd de cirkel nog een aantal keer bereikt maar helaas zonder resultaat. De wedstrijd sloten de dames af met een strafcorner die helaas ook niet benut werd.

Ondanks het verlies hebben de dames toch een mooie pot neergezet waarin gevochten werd en mooie acties te zien waren. Er had zeker meer in gezeten. Aankomende zondag mogen de Harlinger dames het opnemen tegen Hondsrug.