HMHC Dames 1 heeft pech

HMHC Dames 1 speelde afgelopen zondag een uitwedstrijd in Hoogezand tegen welgevreesde tegenstander Dash. Uitwedstrijden in Hoogezand blijken altijd moeilijk te zijn. Dat bleek al snel toen Hoogezand in de eerste helft drie keer wist te scoren in een tegenaanval, daar waar Harlingen het naliet.

Harlingen liet zich niet gek maken en controleerde vanaf dat moment een groot deel van de wedstrijd. Ze kwamen door hard werken en goed opbouwend hockey terug tot 3-2. Ook in de tweede helft zette dit controlerend spel door: veel druk op de helft van de tegenstanders, hard werken en goede opbouw. Echter heeft Harlingen toch een probleem om deze mooie aanvallen af te maken en zichzelf te belonen. De moed zakte daardoor in de laatste minuten een beetje in de schoenen, waardoor Hoogezand opnieuw in het spel kon komen en dit weer koelbloedig af kon maken naar een 5-2 winst.

Komend weekend hebben de Harlinger dames geen wedstrijd. Wel zullen ze allemaal proberen in de herfstvakantie bezig te blijven, zodat ze de week erna vol goede moed de thuiswedstrijd tegen Daring kunnen spelen om 13.00 uur.