Voetbal

Gezellige familiedagen bij Zeerobben

Het voetbalseizoen bij Zeerobben zit erop. Afgelopen weekend werd het seizoen afgesloten met de familiedagen. Op vrijdagavond en zaterdagmiddag/avond schitterend weer maar de zaterdagochtend was het ‘behelpen’. 

Sybold de Boer kon maar liefst zestien parturen samenstellen voor de kaaspartij op vrijdagavond. Een mooie groep kaatsers die er een mooie avond van maakten. Uiteindelijk won het partuur met Jordy de Haan, Geoffrey Schippers en Jeffrey Siccama de kransen.

De zaterdagochtend was het bar slecht weer tijdens het Bode-toernooi. Dat deed de organisatie besluiten om de jongste jeugd uit het toernooi te nemen. De rest van de deelnemers deed net of er niks aan de hand was en voetbalde er lustig op los. Bayern München won uiteindelijk de I. Bode-trofee. Net op tijd werd het weer droog en kon de Tinus Booij Penalty Bokaal van start gaan. De keepers Connor Bosman en Jacob de Vries hadden hun handen meer dan vol aan de penalty-killers.

De winnaars werden uiteindelijk:

JO8/9 en Waddenrobkes: Jort Faasse

JO10/11 Delano Brouwer

JO12/13 Vincent Breidenbach

JO15 Pepijn Otten

JO17 Leon Prins

JO19 Jasper de Jong

 

De Tinus Booij Penalty Bokaal werd dit jaar gewonnen door Pepijn Otten.

 

Met dertig teams was ook dit jaar het klein terrein voetbal weer een groot succes. Nog nooit waren er zulke mooie creaties te zien. Een ieder had enorm zijn/haar best gedaan. Meedoen was belangrijker dan winnen alhoewel er nog wel prijzen voor de winnaars en best verklede teams waren.

Op de klanken van Davey v.d. Sluis en B-Normal en onder het genot van de geuren van de bbq was het nog lang gezellig in de Robbenplaat die soms op haar grondvesten trilden maar zoals een ieder weet ligt daar een goed fundament onder.

|Doorsturen