Sport

Geslaagde Startdag HMHC

Afgelopen zondag was het een drukte van belang bij HMHC aan de Westerzeedijk. Alle teams, vele ouders, coaches, bestuur en technische commissie waren aanwezig om bij te praten, kennis te maken én om nieuwe kleding af te halen bij Indian Maharadja. En het prachtige weer zat ook mee dus het werd een zeer geslaagde dag!

Clubhuis werd Hockeywinkel

Door de leverancier van de kleding van Indian Maharadja was het clubhuis van HMHC omgetoverd in een hockeywinkel. Niet alleen de kleding maar ook sticks, schoenen, polsbandjes etc. waren te koop met stevige kortingen. Voor iedereen lagen de bestellingen klaar en kleding die niet paste kon worden geruild. De teams van HMHC spelen dus vanaf nu in nieuwe tenues die mede mogelijk zijn gemaakt door D&G Airco Service, Jelsma Koelma notarissen en adviseurs en SRF Shipbuilding.

 

Teamoverleg als start van het seizoen

Van ieder team waren de ouders en spelers uitgenodigd om kennis te maken met elkaar, met de coaches en met bestuur en technische commissie. En omdat je met elkaar een vereniging bent, werden ook direct afspraken gemaakt over zaken als kantinediensten, rijschema’s en spelbegeleiding. Komend weekend beginnen de jeugdteams weer, evenals de veteranen. In het weekend van 10 en 11 september beginnen ook de overige senioren weer met hun competities.

 

HMHC Dames wint van Sneek

Tijdens de Startdag speelden de HMHC Dames tegen Sneek. Het werd een spannende en nuttige wedstrijd waarin de teams aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk wonnen de Harlinger Dames met 6-4. En geheel volgens de hockeytraditie lunchten beide teams na afloop gezamenlijk op het terras. Een mooie traditie die ook dit jaar een vervolg krijgt.

 

Nog geen kleding?

Heb je nog geen kleding besteld, dan kun je dat alsnog doen via de webshop op www.harlingermhc.nl. Het kan wel zijn dat je te maken krijgt met een levertijd, vandaar de vooraankondigingen vanaf mei jl. Heb je vragen over kleding, dan kun je terecht bij kledingfonds@harlingermhc.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda