Sport

Geslaagde hockeytoernooien voor jongste jeugd HMHC

Ieder hockeyseizoen wordt door de jongste jeugdteams afgesloten met een hockeytoernooi. Georganiseerd door een van de clubs uit Friesland en altijd vanuit een thema. En hockey gaat natuurlijk niet zonder de inzet van ouders, ook die zijn volop betrokken bij de organisatie en bij de voorbereidingen zoals het maken van de kleding die past bij de thema’s.

De jongens en meiden van MixF1 hadden een prachtig toernooi in Sneek en waren verkleed als superhelden. De spelers en speelsters van MixE6 gingen naar Drachten in hun tropische outfit en werden zelfs poulewinnaar.

Komend weekend doen ze vast allemaal nog mee met het onderlinge hockeytoernooi op de Familiedag en daarna is het tijd voor de zomervakantie!

 

Ook zin in hockey?

Deze week trainen de jongens en meiden van HMHC voor het laatst voor de vakantie. Heb je ook zin om een keer mee te doen of lijkt een teamsport je wat voor je zoon of dochter? Halverwege augustus beginnen de trainingen weer, je bent van harte welkom! Meer info vind je op www.harlingermhc.nl of neem even contact op via TC@Harlingermhc.nl. We zien je graag aan de Westerzeedijk!

 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda