Sport

Geslaagd

Afgelopen zaterdag heeft Master Ronald Pander van Tang Soo Do school Shi-Sun, na een voorbereiding van meer dan 5 jaar, examen gedaan voor zijn 5de Dan in Wales. 

Onder toeziend oog van het hoofd van de TTF organisator, Master John Trudgill, moest Ronald zijn vaardigheden presenteren en demonstreren. Naast een groot aantal verplichte loopvormen, zelfverdediging, basis hand en been technieken wapens volgden nog het sparren, conditietest en het theorie gedeelte en volgde het laatste onderdeel: de breektest. Hier moest master Pander acht planken breken met een verscheidenheid aan breektechnieken.

Na afloop van het examen werd master Maarten van der Spek, die het examen voor 6de Dan had afgelegd en instructeur van master Pander is, naar voren gehaald en ter plaatse bevorderd tot 6de Dan. In de loop van de avond werd door master John Trudgill de uitslag aan master Pander doorgegeven; geslaagd voor 5de Dan.

Volgende week zal door Master Van der Spek de officiële band aan Master Pander worden uitgereikt. Al met al dus een zeer geslaagd weekend voor de Tang Soo Do sport in Nederland.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda