Voetbal

“Genieten met hoofdletter G”

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de jeugd weer te laten voetballen bij fc Harlingen. Door extra trainers in te zetten bij de jeugd krijgen de spelers en speelsters nog meer individuele aandacht. Een goeie zet.

 

Vorige week mocht de jongste jeugd bij fc Harlingen aftrappen en zij betraden als eerst spelende leden de velden weer. De opluchting, de vrolijkheid maar bovenal de sportiviteit was duidelijk zichtbaar bij de spelers, trainers en leiders. En deze week zagen we het weer.

De trainingen zijn ‘coronaproof’ zodat er getraind wordt volgens alle richtlijnen van het RIVM. En niet alleen voor de jongste jeugd, alle jeugdteams hebben inmiddels de trainingen hervat.

Hulde voor alle spelers/speelsters, trainers, vrijwilligers en ouders want sinds het persbericht van Premier Rutte dat er weer georganiseerd en gecontroleerd gesport mocht worden heeft iedereen zijn stinkende best gedaan om alle jeugdleden ook die kans te bieden, om daadwerkelijk weer te kunnen komen. En zo hoort het ook want voetbal is voor iedereen.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda