Fc Harlingen MO13-1 kampioen

Thuis tegen GAVC MO13-1 moest er afgelopen zaterdag gewonnen worden door fc Harlingen MO13-1 om het kampioenschap binnen te halen. Naarmate het seizoen vorderde werd fc Harlingen alleen maar sterker.

Nieuwe leden kwamen erbij en dit waren stuk voor stuk aanwinsten, met uiteindelijk een selectie van maar liefst twintig meiden. En als je dan twee keer per week allemaal komt trainen zorg je er uiteindelijk zelf voor dat je met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Uit de cijfers blijkt dat ook, de uitslagen werden steeds groter met afgelopen zaterdag de klapper van dit seizoen. Binnen een minuut stond het al 1-0, na drie minuten 2-0 en op slag van rust 6-1. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 10-1 overwinning. Wát een prestatie, wát een feest. Met (kinder)champagne, confetti kanonnen, gejuich, gehos, harde muziek, patat, kampioenslied, toespraak, medailles en bloemen werd het feestje gevierd.