Voetbal

Fc Harlingen meiden en vrouwen

Fc Harlingen VR1

De dames van fc Harlingen waren, na de wedstrijd die werd verloren in en tegen Noord Bergum, gebrand om de drie punten in Harlingen te houden en daarmee de koppositie weer over te nemen. De dames van Catrinus, Dirk en Evan begonnen sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in de 1-0. Maar door een fout in de verdediging werd het al snel weer 1-1. De meiden van Harlingen stroopten de mouwen op en gingen weer volop in de strijd en dat resulteerde in een 2-1 voorsprong. Als er een corner van St. Anna niet goed wordt verwerkt valt wederom de gelijkmaker. Voor rust maakten de Harlingers er 3-2 van en zo is het toch iets comfortabeler genieten van een heerlijk bakje warme thee. Na rust bleef fc Harlingen aanvallen en al snel maakten ze het verschil groter en werd het 4-2. De meiden van St. Anna gaven het wat op en het damesteam van fc Harlingen profiteerden daar goed van en wisten uit te lopen naar 5-2. Vlak voor tijd kreeg fc Harlingen nog een penalty en zo werd de eindstand bepaald op 6-2. De begeleiding is trots op de dames. Hoe zij tegen de ijzige wind en kou hebben gestreden om de drie punten in Harlingen te houden en daarmee de koppositie weer overgenomen hebben. Zaterdag staat de wedstrijd uit tegen LAC Frisia op het programma.

 

Fc Harlingen VR2

Bij de VR2 van fc Harlingen is het afgelasting na afgelasting… maar aankomend weekend staat er een uitwedstrijd op de planning. De vrouwen reizen af naar Sportpark Kardinge in Groningen. Tegenstandsters zijn DIVA’83 VR1.

 

Fc Harlingen MO15-1

De meiden vertrokken al vroeg richting Bolsward om het op te gaan nemen tegen SC Bolsward MO15-2. Op een hard (bevroren) grasveld werd er om 9.00 uur afgetrapt en het was koud… heel koud. Maar de meiden zijn bikkels en met een winst van maar liefst 0-8 behouden ze de koppositie. Komende zaterdag komen de nummer twee, Mulier MO15-1, naar Harlingen en dit zou wel eens een zeer spannende wedstrijd kunnen worden. De wedstrijd begint om 10.15 uur.

 

Fc Harlingen MO13-1

Een kleine nederlaag voor deze meiden. In de thuiswedstrijd tegen MKV’29 MO13-1 verloren ze met 1-2.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda