Voetbal

Fc Harlingen bouwt aan de toekomst; renovatie hoofdveld

Na overleg met de Gemeente Harlingen werden eind maart de eerste werkzaamheden verricht omtrent de renovatie van het hoofdveld bij fc Harlingen. We zagen toen al vele vrijwilligers aan het werk. Tijd voor een update.

Die vele vrijwilligers zijn nog steeds elke week hard aan het werk bij fc Harlingen. Want nadat alle reclameborden, paaltjes, hekwerk, tegels en dug-outs verwijderd waren, werden er rijplaten neergelegd, met dank aan BDS Harlingen b.v. De putten werden verwijderd, lantaarnpalen verzet en er werd gestart met heien. Het heiwerk was in een dagje klaar en daarna werd de fundering voor de tribune uitgegraven. Ook dit klusje werd mede door de hulp van André Borsch van BDS Harlingen b.v. geklaard. 

Afgelopen week heeft de gemeente de toplaag van het hoofdveld verwijderd en is het veld omgeploegd. Vrijwilligers bij fc Harlingen hebben de bekisting van de fundering voor de tribune gelegd en zodra de fundering helemaal klaar is gaat de gemeente verder met het renoveren en inzaaien van het hoofdveld. 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda