Voetbal

Fc Harlingen 1 ontvangt Nieuweschoot

Na een serie oefenduels speelt het vlaggenschip van fc Harlingen zondag haar eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft thuis tegen Nieuweschoot. 

Pupil van de week: Abdul Moumen Armanazy.

Fc Harlingen kende een wisselvallige eerste competitiehelft: op eigen veld onverslaanbaar en puntloos op 'vreemde bodem'. Hierdoor staat fc Harlingen op de negende plaats. Nieuweschoot staat zesde. Het verschil is vijf punten en fc Harlingen heeft na het debacle in de eerste onderlinge ontmoeting nog een spreekwoordelijk appeltje te schillen met de gasten van zondag.

Abdul Moumen Armanazy is zondag pupil van de week tijdens deze wedstrijd. Moumen is 10 jaar, zit op Het Baken en speelt bij fc Harlingen. Sinds 2016 is hij lid en voetbalt hij met heel veel plezier als middenvelder bij JO11-2. De favoriete club van Moumen is FC Barcelona en zijn favoriete speler is Messi. Moumen houdt van patat, zijn favoriete positie is aanvaller en bij fc Harlingen 1 is Remko Zandberg zijn favoriet. Zondag zal Moumen de aftrap verrichten, het duel op sportpark Vierkantsdijk begint zondag om 14.00 uur.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda