Voetbal

Familiedagen Zeerobben

Wie aan het einde van het seizoen denkt, denkt aan afsluiting en denkt aan familiedagen. Dat is een vast item bij veel verenigingen. Velen kijken uit naar die familiedagen omdat het daarna echt even voorbij is en de focus op de vakantie kan komen te liggen. Voor veel vrijwilligers gaat het seizoen ook na de familiedagen nog wel even door want er moet altijd nog veel gebeuren. De familiedagen bij Zeerobben worden dit jaar op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni gehouden. 

Op de vrijdagmiddag is de organisatie nog bezig om een pannenkoekfestijn voor de jongsten te organiseren. Aansluitend zal er weer gekaatst worden. WB Drive-In Show zal die avond voor de muzikale klanken zorgen. Gezellige boel dus en leuke opwarmer voor de zaterdag. Die zaterdag begint al vroeg met het I. Bode-toernooi voor alle Waddenrobkes en spelers uit de teams van JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13, MO11 en MO13. En dat is voor de organisatie weer een enorme uitdaging. Ruim 250 kinderen zijn ingedeeld en strijden voor de Bode-trofee. Het toernooi begint al om 9.00 uur en zal rond de klok van 12 weer afgelopen moeten zijn omdat dan de strijd om de Tinus Booij Penalty Bokaal los gaat. Tijdens de ochtenduren zal er ook weer een merchandise-kraam in de kantine aanwezig zijn met o.a. verkoop van trainingspakken, trainingsshirts, trainingsshorts en trainingspangs.

De voorrondes voor de penalty-bokaal zijn dit voorjaar tijdens de trainingen van de teams reeds gehouden. Elk team stuurt op de familiedag haar beste penaltykiller. Diegene die zijn/haar zenuwen het beste onder controle heeft op het bomvolle A-veld  zal uiteindelijk de bokaal in ontvangst mogen nemen. Daarna gaat het klein-terrein voetbaltoernooi weer van start. Ook niet meer weg te denken op de familiedagen en zorgt altijd voor een speciale gezellige sfeer op en rond de velden. Op het terras zal zanger Davey v.d. Sluis zijn best doen om daar de feestvreugde te verhogen. Davey van der Sluis is een ras entertainer. Van grote tot kleine podia hij heeft er allemaal gestaan. Bekend van Bloed, Zweet en Tranen en Topper Gezocht. Davey is een Nederlandstalige zanger die gaat voor een feestknaller maar schrikt zeker niet van een mooie ballad. Als dat allemaal achter de rug is kan een ieder zich opmaken voor een onvergetelijke slotavond met B-normal. Geen onbekende voor Zeerobben want zij zetten al een keer tijdens het oudejaarsfeest de Robbenplaat op stelten. B-normal is een knotsgek duo, dat weet hoe je een muzikale avond onvergetelijk maakt. Voor elk wat wils, van jong tot oud. B-Normal heeft dan ook een breed en verrassend repertoire. Van Lady Gaga tot Frans Duijts, Robbie Williams tot Queen, niets is te gek voor dit duo. B-Normal staat voor een geweldig feest.

 

Met dit aanbod hoopt de organisatie voor een ieder wat te bieden. U bent van harte welkom op de vrijdag of de zaterdag van de familiedagen.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda