Exstador zaalvoetbalcompetitie

Mind of Visuals – RCM Administratie          4-8

RCMA speulde zonder wissels en ik kan jim wel vertelle das een billug met werk. MoV hadden 2 oppe bank zitten en dat is even beter dan hou je ut wat langer vol. De start was voor MoV zij waren even beter maar ja at dan René Metz an de andere kant oek nog met een tweetjes begint dan skrik je wel en rondde Max Neijenhuis die na 6 minuten af, 0-1. Een minuut later veroorzaakte Harm ten Hoeve een strafschop en toen kon Imro Schouwenaar er 0-2 van maken. De ploegen waren aan elkaar gewaagd maar die jongens van RCMA scoorden wat gemakkelijker. Toen was daar een uithaal van Wessel Kroeger en keeper Boomsma was kansloos, 0-3. Ut sootsje van MoV skrokken toen wel even wakker en de billug ging urvoor. Zeven minuten voor de wissel was het Leon Postma die iets terug deed, 1-3. En ze kregen vleugels bij MoV se vlogen hun ut hompeskompus. Harm ten Hoeve maakte sien foutsje goed en ut was 2-3 en meteen daar achteran raakte ook Colin Kwast de roos, 3-3. En dat allemaal nog in de 1e helft. In de 2e helft miste Kroeger drekt een mooie kans, echter een geweldige aktie van Max Neijenhuis leverde wel een goal op, 3-4. En Max Kroeger liet een ouwerwetse skuiver los en dat werd 3-5. RCMA was beter en daar kon MoV geen vat op krijgen wel maakte Harm ten Hoeve nog 4-5. Maar toen ging RCMA los een dikke vette punter van Imro Schouwenaar 4-6 en nog 2 goals van Wessel Kroeger betekende een eindstand van 4-8.

V Stee Offshore – BuurtBazen        4-4

Ut begon vliegend voor de mannen van Van Stee, want binnen een halve minuut had David Kwast al een in ut netje tikt 1-0. Maar oek de BuurtBazen zaten ur bovenop, twee tellen later maakte Rejan Azzin al de gelijkmaker, 1-1. Beide teams zochten de aanval en bij een sun aanval wist Stijn Scheffer, v Stee weer op voorsprong te zetten, 2-1. Voor BB ramde Tomas Zeijlmaker de bal op de paal, ut wudde een lekkere wedstried met veul heen en weer gevlieg. Leider bij van Stee was ut kleinkien van Guus Janssen namelijk Fin Janssen en die deed dat goed. BB vielen aan maar troffen een keeper an, Wessel Zuiderhof een met grote klauwen en poten hij was hast niet te passeren. Jort Scheffer zijn inzet daar dook de andere keeper helaas overheen 3-1. Tomas Zeijlmaker roste weer een op de paal maar de volgende was wel raak, 3-2. Nog net voor de wissel werd het 4-2 door een treffer van Rieken van Stee. In de 2e helft werd het spel wat lauw en werd er teveul gepingeld. Maar BB bleef loeren op een kans en die kregen ze, Lashen maakte het weer spannend, 4-3. Dan denk je die stand blieft tot ut einde maar nee hoor, 30 seconden voor tied kwam Lashen weer vrij en weer was het raak 4-4 een verdiend geliekspul.

Vrijdagavond is ur gien zaalvoetbal dit in verband met de wedstried Nederland-Argentinië.