Exstador

PoPaLo – de Tobbedansers 2-13

Een prachtige jeugdige ploeg leken de jongens van de Tobbedansers en ut bleek dat ze dat oek waren. PPL kwamen met hun ouwe jongens krentebrood en met coach de Keijmp natuurlijk. De absolute uutblinker bij de Tobbedansers Kenji de Rover onderbrak in de 2e minuut een aanval tikte op Hessel Oswald en die scoorde 0-1. In de 6e minuut een splijtende pass van Kenji dit keer op Nick de Wit en hoppe ut was 0-2. Leuk was dat bij de Tobbedansers en paar jongens liepen die oek voetballende vaders of opa’s had hewwe o.a. Breidenbach, de Wit, Oswald en Tilstra zoek de voornamen ur zelf maar bij. Bij PPL was alleen Helik Norbi gevaarlijk, hij creëerde een paar kansjes. Maar de Tobbe jongens die scoorden, Chris Tilstra 0-3 en 0-4 toen eindelijk maakte Peter Wesseloo een teugengoal, 1-4. Nog voor de wissel maakten Hessel Oswald 1-5 en Kenji de Rover 1-6, 1-7, 1-8 en Nick de Wit 1-9. Nou ston die Viskarre, Gerard Rutten, bij PPL oppe goal en die had een broek an daar konnen wel 16 suukerbieten in se wied maar hij keerde niet een bal. En oek inne 2e helft moest ie visse: Vincent Breidenbach 1x, Kenji de Rover 2x en Chris Tilstra 1x teugen scoorden nog Helik Norbi 1x en Jurjen Breimer 1x. Eindstand 2-13.

Oosterhof Holman – Friesland Direkt            1-1

De eerste 7 minuten was ut wat traag heen en weer getik tussen beide ploegen, dit tot grote ergernis van FD coach Nico Heeringa. Na 8 minuten zette coach Heeringe sien joker in namelijk Peter Beuker. Hij stuwde sien ploeg naar voren maar schoten van Andre Sopacua en Niels Vlottes werden keurig gestopt deur keeper Kor Steert. Mart Alberda kwam met sien maat alleen op de FD keeper af, maar hij gaf wel een hele slechte pass. Aan de andere kant pakte keeper Reijenga ook netjes een inzet van Jort Albada. Na 2 minuten in de 2e helft gaf Bouke Zuiderhof een pass op Drewes Janssen en hij scoorde eindelijk wel, 0-1. De sterke Pim Attema draaide um vrij maar sien inzet wudde weer pakt deur keeper Reijenga. OH wudde wat sterker maar hun teugenstanders waren soms even slimmer. Niet toen Pim Attema um zelf weer vrij wist te draaien en dit keer wel scoorde 1-1. Meer goals kwamen ur niet en dit leek dan oek wel de juiste uutslag.

RCM Administraties – BuurtBazen   7-1

René Metz begon drekt met een uutstekend bal op Irmo Schouwenaar en hij maakte 1-0. Maar de BuurtBazen skrikke drekt niet van een achterstand en kwamen na 7 minuten terug deur een treffer van Wouter 1-1. De mannen van RCM A gaven wat gas bij en kregen al snel een strafschop die netjes benut wudde deur Sander Zeilmaker, 2-1. De BuurtBazen vochten as leeuwen maar score was ur niet bij jammer genoeg. Sander Zeilmaker wist de juuste richting wel te vienen en ramde 3-1 binnen. Met nog 2 minuten te speulen in de 1e helft wisten Irmo Schouwenaar en Wessel Roorda nog 4-1 en 5-1 te maken. Na 30 seconden in de 2e helft was daar weer Sander Zeilmaker en hij deed het net weer bollen, 6-1. Sander gaf oek nog een pass op Wessel Roorda en die scoorde oek nog 7-1. In de 33e minuut docht keeper Pieter Wesseloo van RCM A ik wil oek een goal make. Hij ging op avontuur en ja hur 14 dagen met sien poot inne hoogte met een knieblessure. Ut bleef trouwens 7-1.

Damen Daimonds – Mind of Visuals 7-2

De eerste wedstried van de Damen Daimond begon oek al flitsend en dat was nou oek ut geval. Binnen de minuut maakte Momen Nor alweer 1-0. In de 5e minuut was daar de gevaarlijkste man van MoV Tjeu Visser, hij brak um hast de poten vanne skijnbewegingen maar tikte wel 1-1 binnen. Ut duurde tot de 12e minuut dat Momen Vor keeper Bekius volkomen verraste, 2-1. De jongens van MoV bleven inzet tonen en met succes Tobias ten Hoeve maakte weer geliek, 2-2. Toen se bij MoV begonnen te griemen strafte Mohamed Alkhafous dat even af, 3-2. Ut leek weer geliek te wudden maar ut skot van Tjeu kwam oppe paal. In de 2e helft liepen de mannen van MoV hast met de tonge oppe grond se hadden se heen en weer vlogen. DD gingen gewoon deur Mohamed Alkhafous 4-2, Momen Nor 5-2, Mohamed Alkhafous 6-2 en in de laatste seconden werd het nog 7-2 door Sylas Salah.