Voetbal

En de winnaars Pubquizzz 3.0 zijn...?

Wat in 2019 begon als een try-out is uitgegroeid naar een zeer populair fenomeen binnen fc Harlingen! En de Activiteiten Commissie bij fc Harlingen weet het nog heel goed! Evelien: “We gingen ‘iets nieuws proberen’, een Pubquiz! Nou de opgave was nog maar net geopend en we zaten al vol! Ongekend!”

 

Wanneer hewwe weer een Pubquiz?

Twee jaar lang werd bijna wekelijks de vraag gesteld: “Wanneer hewwe weer een pubquiz? Ut was fantastisch!” Maar ja… corona hè?! Toen in 2021 alles weer mocht was het allereerste evenement in maart, de Pubquizzz (2.0). En net als in 2019 ook nu weer binnen een paar dagen vol! En wat was het een fantastische avond! Het team: Per Seconde Grijzer ging er in dat jaar vandoor met de hoofdprijs: een uitje voor het hele team.

 

Winnaars pubquizzz 3.0

Of het nu door de fantastische hoofdprijzen komt, door de gratis deelname óf gewoon doordat de mensen een gezellig avondje bij fc Harlingen willen? Maar dat het ongekend populair is bleek afgelopen zaterdagavond tijdens de 3.0 editie van de Pubquizzz bij fc Harlingen. In een bomvolle kantine werd er door de vele teams fanatiek gestreden om die ene vette hoofdprijs; Een voetbalwedstrijd naar keuze! En met zo'n mooie prijs kan er maar een de winnaar zijn en de hoofdprijs werd gewonnen door het team M&M, bestaande uit Jori van der Meijden, René Metz, Lian Metz, Karin van der Meijden, Gwen Metz en Lotte Dekker. De Activiteiten Commissie wil graag alle deelnemers bedanken voor een prachtige avond en de complimenten geven aan het barpersoneel die alles piekfijn in orde hadden. Op naar volgend jaar!

|Doorsturen

Buienradar



Agenda