Voetbal

Een echte zes-punten-wedstrijd

De kelder van de competitie roert zich en er is vooralsnog geen peil op de trekken hoe dit uitpakt in deze wel weer zeer spannende eerste klasse E. Tegenstander vv Groningen voelt de hete adem in haar nek van de achtervolgers, waaronder dus ook Zeerobben. 

In de Groninger derby met PKC pakte vv Groningen afgelopen zaterdag met een 4-3 winst de drie broodnodige punten. Immers de ploegen tot plaats vijf, Olde Veste met zes punten meer dan Zeerobben, op de ranglijst kunnen nog in de gevarenzone terechtkomen. Op de bodem van deze kelder spelen Be Quick Dokkum en Gorecht zaterdag om de laatste plaats. De Harlingers spelen een zes-punten-wedstrijd in Groningen. In Harlingen wonnen de groenwitten verdiend met 3-1. Maar behaalde resultaten uit het verleden bieden… enz.

Zeerobben kan bogen op twee uitstekende resultaten tegen concurrenten Be Quick Dokkum en Broekster Boys en verlieten het veld met de belangrijke wetenschap, dat het gevoel en de strijd voor elkaar een nieuwe impuls heeft gekregen. Deze ‘boost’ moet in het komende duel een vervolg krijgen. Met nog zeven wedstrijden te gaan, hebben de mannen van trainer Postma alles nog in eigen hand. Dat het moeilijk wordt staat buiten kijf. De hele vereniging rekent op succes en de vaste meereizende supporters zullen het vlaggenschip moreel en verbaal ondersteun. Een mooie uitdaging voor de jongens.

 

Programma voor zaterdag 30 maart:

Be Quick Dokkum-VV Gorecht

SV Bedum-VV Balk

Drachtster Boys-HZVV

VV Groningen-Zeerobben

VV Noordscheschut-PKC '83

d'Olde Veste '54-Broekster Boys

CVV Oranje Nassau G-VV Winsum

|Doorsturen

BuienradarAgenda