Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squashcompetitie

Taipan Yau - Peter Borgmann

In de eerste game ging nagenoeg gelijk op en we zagen ook direct verrassende scores. De eerste game was voor Taipan met 11-8. In de tweede game was ook duidelijk te zien dat Taipan het spel nog niet verleerd was. Peter moest alle zeilen bij zetten om ook een puntje te pakken en vaak maak je dan veel fouten. De game was weer voor Taipan met 11-6. In de derde game gaf Taipan het spel niet meer uit handen en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker Peter had verrassende scores.

 

Maurice Chevallier – Martin v.d. Ploeg

In de eerste game ging het gelijk volop en op iedere rally werd fel gespeeld. Het was hierdoor lang onduidelijk wie de game zou pakken ze waren aan elkaar gewaagd. Na vele spannende momenten was het Maurice die de game pakte met 11-9. Ook in de tweede game zagen hetzelfde spel en dan zie je ook dat ze een zelfde speel stijl hebben snoei harde ballen achterin en met veel power terug naar de voormuur. Ook deze game was weer voor Maurice met 11-9. In de laatste game ging de vermoeidheid spelen dan maak je meer fouten en gaat het niet zoals je graag wil. Nu was het duidelijk Maurice die het spel dirigeerde en de punten wist te pakken. Martin bleef wel gaan voor ieder punt, maar het was Maurice die de game pakte met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Martin een mooie partij met mogelijkheden.

 

Taipan Yau – Sjors Wierstra

Taipan speelde direct zijn favoriete spel en trok de game in hoog tempo naar zich toe en won met 11-3. In de tweede game kwam ook Sjors goed in zijn spel en ging het nagenoeg gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Toch was het weer Taipan die de game wist te pakken met 11-8. Ook in de derde game zagen een zeer gevarieerd spel waarin ieder zijn sterke momenten had en dan goed kon scoren. Maar het was Taipan die de game verzilverde met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker Sjors had een mooie partij gespeeld.

 

Bas Koudenburg – Andre Visser

Andre was in een ver verleden ook een fanatiek squash speler en had zich dit jaar weer aangemeld. De scherpte is er nog niet helemaal maar het spel is hij nog niet verleerd. Bas hield hem flink onder druk en dan kom je niet altijd toe aan punten pakken. De game was na vele enerverende momenten voor Bas met 11-6. Ook in de tweede game bleef Andre goed meegaan en dan zie je langzaam de scherpte er weer in komen, maar ook nu pakte Bas weer de game met 11-7. In de derde game gaf Bas het spel niet meer uit handen en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Andre mogelijkheden in de competitie om te groeien.

|Doorsturen